The Balvenie bij the Tailor

Vandaag trainde ik in mijn rol als the Balvenie ambassadeur, de bemanning van de bar van mijn favoriete hotel in Amsterdam; het Krasnapolsky. Al jaren krijgen ze extra aandacht als het om speciale varianten van the Balvenie gaat. Hier staat de meest uitgebreide collectie van the Balvenie, waaronder de veertig jaar oude variant, die per glas te bestellen is. Vol trots noemen wij dit dan ook onze the Balvenie Lighthouse.

Enkele maanden geleden lanceerde we tijdens een schitterende lunch de 16 jaar oude French Oak. Een zeer gelimiteerde whisky die we gebruiken om het merk mee te bouwen. Met de paar flessen die de ambassadeur beschikbaar heeft, doen we dus zoveel mogelijk opvallende whisky activiteiten.

In dit geval heb ik dus een fles mogen openen om in de Tailor bar, het personeel te trainen. Niet alleen de bemanning van de bar, maar ook die van The White Room, het restaurant in het hotel. Hier vindt binnenkort een the Balvenie diner plaats, waar foodpairing centraal staat. Dit diner staat natuurlijk in het teken van the Balvenie en zal afgesloten worden met deze fantastische 16 jaar oude whisky.

Mocht je nou bij dit nu al legendarische diner willen zijn, houd dan hun website in de gaten:

Bij The Tailor staat de meest uitgebreide selectie aan The Balvenie whisky’s op de plank in Nederland. Met bij elkaar opgeteld meer dan 250 jaar whisky, met recht een William Grant & Son’s Century club. ik zie dit dus ook echt als de perfecte The Balvenie Lighthouse waar gasten in alle categorieën een mooi, bijzonder glas The Balvenie kunnen proeven. We hebben al jaren een mooie samenwerking met deze fantastische bar in dit schitterende hotel, waar ik super trots op ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *