Online whisky tasting set

Voor je ligt de tastingset waarmee je de basis van het whisky drinken gaat begrijpen en als ervaren whisky kenner verrast wordt. De stream is online terug te vinden via YouTube, maar een persoonlijke begeleiding kan ook. Voor groepjes van minimaal twintig personen verzorgt Tony deze proeverij online of als het kan in real person.

Tony heeft de whisky met zorg uitgezocht en er past een goed verhaal bij.

Aerstone Seacask

Een toegankelijke whisky, die gebruikt wordt om de basis van het proeven uit te leggen. Uiteraard komen de details van deze whisky ter sprake.

The Balvenie DoubleWood

Aan de hand van deze whisky legt Tony het productie proces van korrel tot borrel uit. Bij the Balvenie staat het ambacht centraal en doen ze echt alles zelf, als enige, toch?

Glenfiddich 12

OUR ORIGAL TWELVE, world’s most awarded single malt scotch whisky. Deze whisky vertelt zijn eigen verhaal, de eerste whisky in deze category. In de zestiger jaren van de vorige eeuw verzonnen door Sir Alexander Grant Gordon, nu nog steeds een begrip.

Glenfiddich Grand Cru

Een whisky die luxe uitstraalt, exclusief en zeer elegant. Deze 23 jaar oude whisky moet je gedronken hebben met het juiste verhaal, pas dan begrijp je wat een single malt is.

Glenfiddich Fire & Cane

Een whisky proeverij sluit je af met iets rokerigs, niet echt wat je van Glenfiddich verwacht, maar ja, dit is niet voor niets een onderdeel van de Experimental Series.

De set kun je kopen bij de Vidra, Hier staat (straks) het linkje naar de proeverij op YouTube