Proeverijen in de privé sfeer

Ik word steeds vaker gevraagd om proeverijen te doen voor groepen whisky liefhebbers, buiten het verkoopkanaal om. Denk hierbij aan clubs, genootschappen of verenigingen. Op zich kan ik dit niet doen omdat ik de ambassadeur ben in dienst van de importeur, die alleen aan de vergunninghouders verkoopt.

Dit is te omzeilen door een slijter te betrekken die bij Maxxium inkoopt. Dat kan door hem de flessen te laten leveren en er voor te zorgen dat als mensen enthousiast geworden zijn , hij je de favoriete fles(sen) kan leveren. Best wel een uitdaging in de huidige whisky wereld.

Op deze manier doe ik tegenwoordig proeverijen voor whisky clubs, de Rotary’s en andere leuke groepen. Uiteraard neem ik glaasjes, placemats en een mooie presentatie mee. Wil je meer weten, bel me dan of stuur me een mailtje