Het is weer whisky tijd

Als ambassadeur van Glenfiddich, met meerdere jaren ervaring, word je vaak uitgenodigd om proeverijen te verzorgen of op evenementen aanwezig te zijn. Waar ik ben, is allemaal terug te vinden in mijn openbare agenda. Maar ik heb er natuurlijk nog een, waar nog meer spannende whisky activiteiten plaatsvinden. Te denken valt dan aan trainingen, introducties van nieuwe whisky of proeverijen voor besloten groepen.

Zo was ik laatst te gast bij de Whisky Monkeys, een relatief nieuwe website, waar op journalistieke wijze verteld wordt over whisky. Er werden prachtige foto’s gemaakt door Laura Csonka

Een gezellige avond, waar een aantal redactieleden mijn visie over whisky kregen. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen benadering, dus hoe leuk is het om de verschillende meningen objectief te verwoorden. Theo had bijvoorbeeld net een leuk stukje geschreven over het festival bij de Mol, waar ik ook aanwezig was.

Naast de fantastische whisky die ik mee had, waaronder de Snow Phoenix en een van de whisky’s uit de time series, was er ook ruimte voor het bespreken van hoe de whisky wereld tegenwoordig aan het veranderen is.

Deze artikelen stonden al snel op hun site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *