Maltstock 2021

Het kon weer, als besloten feest met testen voor toegang event en 1/3 minder gasten dan normaal, was het weer genieten als vanouds. Ruim 150 whiskyliefhebbers kwamen samen in het buitencentrum St. Walrick in Overasselt. Masterclasses, Bottle shares, een Detox Walk, Drink with sessions allen in het teken van whisky… het was legendarisch. Ik weet nog goed mijn eerste keer in 2009, whisky legendes Teun en Bob wilden een whisky festival, maar dan anders, door hun inspanning adopteerde de gehele whisky industrie deze relaxte gathering. Het verleden is ook te imposant om op te noemen, maar kampvuur tastings met oa. Jim McEwan vs Billy Walker, Charles MClean, Jock Shaw, David Stirk, Hans Offringa, Sam Simmons en mijn persoonlijke favoriet Mark Watt.

Dit jaar was anders maar weer briljant, Na de openingsavond met masterclasses, diner en een midnight snack, was de volgende morgen de befaamde Detox Walk, met Dennis en Jan. De dag werd niet gevuld lange masterclasses, maar snelle drink with sessies van 20 minuten, zowel online als live. Er werd genoten met volle teugen en het ontbrak aan niets:

Uiteraard ben ik enorm trots dat ik al jarenlang, deel uit mag maken van dit enorme feest in de bossen

Het is echt een eer en genot om er weer bij te zijn en de vrijwilligers zorgen ook zo enorm goed voor iedereen, dat je die niet genoeg kan bedanken, dit jaar kwam er weer een dimensie bij; het opzwepen van de zaal bij entree van de ambassadeur:

Drinks with Tony, de Glenfiddich ambassadeur…

Wil jij nou ook eens echt je een weekend in de whisky dompellen, kijk dan op: www.maltstock.com

2 Replies to “Maltstock 2021”

 1. Niels says:

  Zonder jouw inzet is het toch geen echte MaltStock. Dat je nog vele jaren mag komen als gever van masterclasses en tastings

  Beantwoorden
 2. HenkGrol says:

  Heel mooi geschreven Tony. En alles helemaal waar. Het was geweldig en Relax. ’n de organisatie (incluis de vrijwilligers) heeft een puike prestatie geleverd! Jouw ’20 minutes with…’ hadden overigens geen opzweper nodig want dat deed jij zelf al.πŸ˜ŽπŸ˜‚
  Ik kijk nΓΊ al weer uit naar volgend jaar.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *