Samenwerking met JRE

Na een uiterst succesvolle samenwerking in 2023 gaat Glenfiddich verder op reis met JRE.   

JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restauranthouders en chef-koks met één gemeenschappelijk doel voor ogen: hun talent en liefde voor eten delen met gelijkgestemden. Vorig jaar organiseerden Glenfiddich en verschillende JRE restaurants een aantal zeer succesvolle whisky diners. Glenfiddich ambassadeur Tony vond iedere keer weer de unieke pairing met de signature dishes van de verschillende chefs van JRE – restaurants. Samen met de brigade werden de gasten verrast met een zeer spannend diner. De gerechten kwamen nog beter tot hun recht, door de storytelling van Tony tijdens het diner.  

Gedurende het jaar deden de JRE leden mee aan een ware whisky challenge met als hoofdprijs een volledig verzorgde trip naar Schotland. De 3 winnende restaurants zullen in maart onder begeleiding van Tony worden meegenomen in de bijzondere wereld van single malt Scotch whisky en o.a. een bezoek brengen aan de distilleerderijen van Glenfiddich en The Balvenie.  

Dit jaar gaan we uiteraard weer de samenwerking aan met whisky, maar nu in het bijzonder de whisky van The Balvenie, waar nog meer focus op het ambacht ligt. Houd de socials en agenda van JRE in de gaten zodat je een keer kan aanschuiven bij een whisky diner in jouw regio , of kom langs bij een van de 40 top restaurants om de mooie whisky’s van Glenfiddich en The Balvenie te proeven.

lees dit bericht op de Maxxium website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *