Voorproeven whisky diner

Vandaag reed ik naar Maastricht om met Jeroen in de Rozemarijn, een whisky diner voor te proeven. Dit diner vindt plaats op op 24 mei . Jeroen heeft de whisky’s geproefd en het menu is geïnitieerd, ik heb een aantal specialiteiten getest en ik denk dat we een hele goede basis hebben.

als de gasten arriveren schenken we een mooi whisky cocktail. We kozen de Perception, met een twist naar passievrucht. Dat lijkt mij een fantastische binnenkomer.

  • Glenfiddich 23y met een amuse van vegetarische steak tartare
  • Glenfiddich 21y met dutch kingfish in combinatie met limoensoja en oesters
  • The Balvenie Sweet Toast met kreeft en tomaat (gedroogd), paprika vinigraite, cocktail saus
  • Glenfiddich IPA met zeeduivel en asperges, IPA bier (mooie Nel) saus met daslook
  • Glenfiddich Fire&Cane met picania en rodewijnsaus (goddelijk) en gepofte bloemkoolroosjes of creme
  • Glenfiddich 18y (indien mogelijk 26y) met hartige tarte tartain, caramel en blauwe kaas

Maximaal 38 personen, er is helaas geen ruimte voor de Glenfiddich trolley, die ik wel meehad naar het whisky diner in de Ertepeller. Inschrijven voor dit diner doe je binnenkort hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *