Whisky diner Savarin

Vandaag bracht ik een bezoek aan Restaurant & Hotel Spa Savarin. Samen met Eline, Stephanie en Coen proefden we de whisky’s om zo tot een pairing te komen met de signature dishes van Savarin.

Super gaaf om op deze manier een menu te mogen samenstellen, onderstaand wat ik ervan begreep:

  • Cocktail, Glenfiddich 12y Perception met amuse (komkommer met geitenkaas)
  • Subtiel voorgerecht met Grand Cru 23y; Langoustine, spekbokking, compote van granny Smith
  • Tussengerecht Rivierkreeft, bosui bisque, saffraan focaccia met Glenfiddich Project XX
  • Hoofdgerecht van runder sukade met truffel en Fire & Cane met bloemkool van de Green Egg
  • Levergerecht, gebakken eendenlever met appel en Glenfiddich 18y
  • Tomblerone met sinaasappel / karamel en Grand Reserva 21y

met een complementair whisky advies van Glenfiddich 15y

Bij thuiskomst had ik al een mail van Eline, met het volledig uitgewerkte menu en linkjes naar hun website, waar je kan reserveren

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als food, Whisky

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *