Whisky events

Wat is dat toch leuk, ik rijd het hele land door om op de mooiste plaatsen mijn Glenfiddich Trolley neer te zetten en bezoekers van een whisky event een fantastische whisky te laten proeven.

Foto Lapwing Whiskiacs

Ik zie vanuit mijn ooghoek vaak mensen die snel willen proeven (of drinken), maar meestal weet ik die over te slaan. Ik wil namelijk dat ze net als ik, optimaal genieten van dat mooie product. Dat heeft na productie nog vele jaren gewacht tot het moment dat het in het glas gaat. Graag deel ik alle details die ik weet, die wil ik ook graag weten als ik een mooi glas proef. Ik geloof namelijk niet zo in “lekker” (de meest genoemde smaak notitie)… ook stel ik vaak de irritante vraag welke whisky zat er net in je glas?

Graag vertel alle details van de ingeschonken whisky. Met mijn laptop aangesloten op een grote TV laat ik de mooiste beelden zien, die bij de whisky passen en de smaak verklaren. Ultiem gezien geniet de proever van de whisky en kan hij de blijvende souvenir bij de organiserende partij aanschaffen.

Uiteraard doe ik ook proeverijen in andere vormen, veel zijn er ook publiekelijk toegankelijk, kijk daarvoor op de volgende link…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *