Wild en Whisky

Op woensdag 22 november is er wel een heel spannend whisky diner. In Orangerie de Pol, aan de rand Doetinchem in het bosrijke gebied van de Pol, zorgt talentvolle chef Mark Captein (Chef van het jaar 2021) met zijn partner en sommelier Marjolein van der Harm (Gastvrouw van het jaar 2020) voor vijf voortreffelijke gangen met de mooiste wild gerechten gepaired met een aantal uitzonderlijke whisky’s. Rijke regionale producten, lekkers uit de eigen moestuin en intense sauzen schitteren hier op een avond waar je bij wil zijn!

De gasten ontvangen buiten bij aankomst een mooie whisky cocktail met aansluitend mooie amuse’s van de BBQ:

    Knolselderij schuim / uiencompote / aardappel kaantjes / bieslook / augurk

    Voorgerecht: Millefeuille / Fazant / mais / fermenknoflook / bospeen / appelstroop

    met OUR ORIGINAL TWELVE

    Tussengerecht: Gyoza / eend / zuurkool / aardpeer / morille / gefermenteerde prei / Belper knolle

    met Glenfiddich IPA Experiment

    Tussengerecht: Wildzwijn / polenta / truffel / knolselderij / parmezaan

    met OUR SOLERA FIFTEEN

    Pre Gerechtje Pompoen met Glenfiddich Gran Reserva

    Piece: Ree / kersen / specerij / Pommes dauphine / biet / red meat / pastinaak 

    met Glenfiddich Fire & Cane

    Pre dessert: Soufflé met banaan whiskey ijs

    Whisky dessert: Broodpudding / bbq appel / sinaasappel / whiskey / vanille Madagascar / specerij / rozijnen / 

    met The Glenfiddich Grande Couronne

    Whisky bonbon & keuzen friandises

    met Glenfiddich Project XX

    Inbegrepen bij de reservering is na afloop een fles van je favoriete whisky mee naar huis.

    Reserveren kan via deze link: https://www.orangeriedepol.nl/arrangementen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *