Op woensdag 22 november is er wel een heel spannend whisky diner. In Orangerie de Pol, aan de rand Doetinchem in het bosrijke gebied van de Pol, zorgt talentvolle chef Mark Captein (Chef van het jaar 2021) met zijn partner en sommelier Marjolein van der Harm (Gastvrouw van het jaar 2020) voor vijf voortreffelijke gangen met de mooiste wild gerechten gepaired met een aantal uitzonderlijke whisky’s. Rijke regionale producten, lekkers uit de eigen moestuin en intense sauzen schitteren hier op een avond waar je bij wil zijn!
De gasten ontvangen buiten bij aankomst een mooie whisky cocktail met aansluitend mooie amuse’s van de BBQ:
Knolselderij schuim / uiencompote / aardappel kaantjes / bieslook / augurk
Voorgerecht: Millefeuille / Fazant / mais / fermenknoflook / bospeen / appelstroop
Tussengerecht: Gyoza / eend / zuurkool / aardpeer / morille / gefermenteerde prei / Belper knolle
met Glenfiddich IPA Experiment
Tussengerecht: Wildzwijn / polenta / truffel / knolselderij / parmezaan
Pre Gerechtje Pompoen met Glenfiddich Gran Reserva
Piece: Ree / kersen / specerij / Pommes dauphine / biet / red meat / pastinaak
Pre dessert: Soufflé met banaan whiskey ijs
Whisky dessert: Broodpudding / bbq appel / sinaasappel / whiskey / vanille Madagascar / specerij / rozijnen /
met The Glenfiddich Grande Couronne
Whisky bonbon & keuzen friandises
Inbegrepen bij de reservering is na afloop een fles van je favoriete whisky mee naar huis.
Reserveren kan via deze link: https://www.orangeriedepol.nl/arrangementen