Vrijdag 5 februari – ONLINE proeverij

Om de twee weken verzorg ik een ONLINE whisky proeverij, op vrijdag avond om 20:00 uur. Via Youtube kun je live meedoen, of later terugkijken. Meestal stream ik hem gelijktijdig naar mijn profiel op Facebook om zo een nog breder bereik te hebben. Tijdens de stream kun je reageren, waar ik dan meestal weer op reageer.

De whisky die ik bespreek kun je vooraf bestellen bij oa. Slijterij de Vidra in Wervershoof, je ontvangt dan een aantal reageerbuisjes met 2,5 cl whisky in een doosje, wat via de brievenbus bezorgd wordt. Kijk voor meer informatie op hun website. Uiteraard kun je ze ook gewoon ophalen in deze schitterende winkel, dat bespaart je de verzendkosten en zorgt voor de ultieme beleving. Er is namelijk een schitterende whisky kamer, waar een groot geheim achter een van de kasten schuilt…

Tijdens deze proeverij leg ik de verschillen uit tussen drie soorten whisky, ik laat de mooiste beelden zien en uiteraard vertel ik wat ik proef. Dit is een proeverij waarin ik de basics bespreek, maar ervaring leert dat gevorderde whisky liefhebbers zich ook prima vermaken!

klik hier om te kijken: https://www.youtube.com/watch?v=Cuhy8aDurFg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *