SINGLE MALT WHISKY MENU

OUR ORIGINAL TWELVE

Van Tokio tot Parijs van Johannesburg tot hier, deze iconische Glenfiddich heeft altijd de consistente smaak en kwaliteit. Drink hem puur of met een blokje ijs.

OUR SOLERA FIFTEEN

Complexiteit in deze Glenfiddich door een huwelijk van drie soorten vaten die samenkomen in het Solera vat. Houdt de whisky langer in de mond om dit te beleven

OUR SMALL BATCH EIGHTEEN  

Zijdezachte aroma’s van gebakken appel met in de achtergrond kaneel, zeer toegankelijke whisky voor de echte ontdekker van een mooie drank.

GLENFIDDICH PROJECT XX  

Twintig ambassadeurs kozen een vat voor deze unieke whisky, iets hoger in alcohol, waardoor karakteristieke tonen uit het eikenhout zijn opgenomen in deze fantastische malt.

GLENFIDDICH FIRE & CANE 

Gerst gedroogd op een turfvuur zorgt voor de de rokerigheid van een kampvuur, maar door contact met rumvaten is de whisky verrassend zoet.

GRAN RESERVA 21y    

Eenentwintig jaar rijpt deze whisky in kleine vaten uit Amerika, dit zorgt voor een lange finish. Tonen van vanille worden opgenomen uit het eikenhout en toch herken de je de frisheid van Glenfiddich. De verassing is de laatste maanden in een rumvat.

GRAND CRU 23y 

Vaten uit Frankrijk, waar de eerste fermentatie van een hele bekende witte bruisende wijn heeft plaatsgevonden, die wij kennen van het ontkurken op feestelijke gelegenheden. Wellicht een mooi alternatief voor een glaasje champagne.

GRANDE COURONE 26Y 

De geur van omgekeerde appeltaart in een pateserie in Parijs, in de achtergrond tonen van koffie. Deze whisky heeft ook nog twee jaar in een oud cognac vat gezeten. Pure luxe voor als je jezelf eens echt wilt verwennen.