Activiteiten

Snel naar de agenda: https://proeverij.worldofwhisky.nl/

Ik verzorg jaarlijks meer dan 100 whisky-activiteiten, ben aanwezig op whiskyfestivals, begeleid whiskyproeverijen en train horecaprofessionals.

Op events neem ik mijn Glenfiddich trolley mee, hiermee kan ik alle whisky uitleggen die ik bij me heb. Ik ben altijd op zoek naar innovatieve manieren om whisky te promoten. Een voorbeeld hiervan waren de proeverijen in de mooiste bioscoopzalen van Kinepolis en tegenwoordig whisky diners, kijk voor de geplande activiteiten op:

https://proeverij.worldofwhisky.nl/

Tijdens een masterclass neemt ik je mee op reis. Ik vertel gepassioneerd over het product. Onder andere hoe je het het beste kunt proeven, daar zijn namelijk veel manieren voor. Hoe de whisky gemaakt wordt en welke whisky je hebt. Uiteraard komt ook de rijke historie van de specifieke distillery aan bod.

Jarenlang heb ik proeverijen verzorgd in theaters en bioscopen. Bij deze link is meer informatie over de theatertour terug te vinden, want ik ben daar zo trots op. Dit is echt een andere presentatie dan die van the Balvenie.

Ook doe/deed ik veel ONLINE proeverijen, klik hier om daar meer over te lezen.